PU Posušje rasvijetlila četiri krađe, PU Ljubuški pronašla provalnika u obiteljsku kuću u Ljubuškom!

PU Posušje rasvijetlila je četiri krađe, koje su izvršene tijekom posljednjih šest mjeseci, a PU Ljubuški rasvijetlila je dvije teške krađe, koje su prijavljene 3. srpnja o. g.

Tijekom posljednjih šest mjeseci četiri ženske osobe s područja Posušja prijavile su da im je na njihovim radnim mjestima nepoznata osoba otuđila novčanike u kojima su se nalazile određene svote gotovine, bankovne kartice i osobne isprave.

Krađe su prijavile djelatnica Rudnika boksita Posušje, djelatnica Osnovne škole Ivana Mažuranića, djelatnica Glazbene škole u Posušju i djelatnica Doma zdravlja Posušje koja je uz to prijavila da je počinitelj, nakon što je u otuđenom novčaniku pronašao ceduljicu s PIN-om, na bankomatu podigao određenu svotu novca s tekućeg računa.

Operativnim radom kao mogući počinitelj navedenih kaznenih djela identificiran je M. R. (46) iz Prijedora.

Policijski službenici PU Posušje jučer su u službenim prostorijama PU Posušje izvršili kriminalističku obradu nad M. R. (46) kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio navedena kaznena djela.

PU Posušje podnijeti će Županijskom tužiteljstvu Dopunu ranije podnesenom Izviješću o počinjenom kaznenom djelu.

Dana 3. srpnja PU Ljubuški zaprimila je dvije prijave o izvršenim teškim krađama.

Zaprimljena je prijava o provali u obiteljsku kuću u mjestu Studenci, iz koje je nepoznati počinitelj otuđio manju količinu nakita, kao i prijava o provali u obiteljsku kuću u Pregrađu, iz koje je nepoznati počinitelj otuđio određenu svotu novca.

Operativnim radom kao mogući počinitelj je identificiran S. H. (35) iz Sarajeva.

U službenim prostorijama PU Ljubuški istražitelji PU Ljubuški izvršili su kriminalističku obradu nad S. H. (35) kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio navedena kaznena djela.

PU Ljubuški podnijeti će Županijskom tužiteljstvu Dopunu ranije podnesenom Izviješću o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info