Nogometaši Širokog Brijega i Posušja odigrali su prvu pripremnu utakmicu za predstojeću sezonu na stadionu Pecara.

Utakmica je završila bez pobjednika s rezultatom 1:1, a gosti iz Posušja su imali vodstvo veći dio prvog poluvremena.

Široki je u prvom poluvremnu zaigrao u dosta pomlađenom sastavu, dok je u drugom poluvremenu zaigrao nominalno prvi sastav. S druge strane, Denis Ćorić je u nastavku promijenio nekoliko igrača.

Iz prve prave prigode u 15. minuti za vodstvo gostiju sjajno glavom pogađa mladi nadareni Ivan Bešlić.

Široki je imao nekoliko prigoda preko Jurića i Medića, ali rezultat se nije mijenjao sve do 45. minute.

U šesneaestercu gostiju je srušen Stipe Jurić koji je sam uzeo loptu i realizirao jedanesterac za izjednačenje na utakmici.

Široki je u nastavku s jačim sastavom bio bolji na terenu, ali rezultat se do kraja nije mijenjao. Ono što vrijedi izdvojiti jesu prigode Ćorića i Angelova, ali i pogođena prečka od strane Posušana, kada je Stipić umalo iznenadio vratara Zlomislića.

Pred sami kraj utakmice dosuđen je još jedan jedanaesterac za Široki, nakon što je srušen vrlo dobri Brekalo. Ali kapetan domaćih, Dino Ćorić je propustio donijeti svojim sugiračima prvu pobjedu na pripremama, nakon što je napucao loptu visoko preko gola te je tako završilo 1:1.

ŠIROKI BRIJEG: 1. poluvrijeme. Miškić, Vištica, Oršolić, M. Jurić, Medić, Grgić, Begić, Vukoja, Tankuljić (od 20. Marušić), J. Bešlić, S. Jurić. 2. poluvrijeme: Zlomislić, Brekalo, Radeljić, Obšivač, Cipetić, Marić, Stanić, Pervan, Ikić, Ćorić, Angelov

POSUŠJE: 1. poluvrijeme: Baćak, Lučić, Barišić, Skoko, Brekalo, Serdarušić, Landeka, I. Bešlić, Buhač, Glavina, Begić; 2. poluvrijeme: Skoko, Stipić, Glavina, Vranjić, Serdarušić, Soldo, Sesar, Begić, Buhač, Mandurić, Lučić, Jukić, Beslić, Musa.

Jabuka.tv