Home Vijesti Pronađen nestali 32-godišnji muškarac iz Širokog Brijega

Pronađen nestali 32-godišnji muškarac iz Širokog Brijega

0
Pronađen nestali 32-godišnji muškarac iz Širokog Brijega

Pripadnici GSS-a Široki Brijeg, županijske službe za zaštitu i spašavanje, pronašli su nestaloga 32-godišnjeg muškarca u petak (29. 12.) malo prije 3 sata u selu Crnač kod Širokoga Brijega.

Naime, u četvrtak oko 23 sata Gorska služba spašavanja Široki Brijeg dobila je poziv za pomoć obitelji nestaloga 32-godišnjaka S. Z. (1985.). Oko 23.40 sati pokrenuta je potraga za nestalim muškarcem na poziv policije i rodbine nestaloga muškarca. U potrazi je na širem području grada sudjelovalo 16 spašavatelja, dok su ostali timovi GSSuBiH-a bili u pripravnosti. Pripadnici GSS-a Široki Brijeg nestaloga muškarca pronašli su u petak malo prije 3 sata u selu Crnač kod Širokoga Brijega. Prethodno su pripadnici GSSuBiH-a pretražili obalu rijeke Lištice u Borku od Lončarevih njiva pa se do mini-hidrocentrale na Obilaznici, kao i sve poznate staze po Borku i Bošnjakovu brdu.

Potragu su otežavali kiša, mrak i klizav teren, ali su pripadnici GSS-a Široki Brijeg, uz pomoć rodbine i prijatelja 32-godišnjega muškarca pronašli ga na području Crnča, gdje je uhvaćen i signal mobitela ovoga muškarca prije nego što je nestao. Muškarac je pronađen živ i zdrav, priopćeno je iz CZ ŽZH.

SirokiBrijeg.info