Proizvod koji će oduševiti “friške” roditelje – prva samohodna dječja kolica!

Dječja kolica SmartBe prva su kolica koja se pokreću sama! Nakon uključivanja „samohodnog“ načina kolica će se, na temelju senzora, sama kretati ispred vas, i to uvijek u dosegu vaših ruku, neovisno o tome hodate li, džogirate ili trčite.

Ako ipak poželite gurati kolica, pomoćni način upravljanja omogućuje i takav način, pri čemu motori koje pokreću baterije odrađuju i taj posao umjesto vas – kolica će se činiti bestežinskim i moći će ih se gurati i jednom rukom, neovisno o tome koliko su napunjena namirnicama i ostalim predmetima, pa čak i tijekom uspinjanja strmim ulicama.

SmartBe kolica imaju smart stop tehnologiju koja će u slučaju opasnosti usporiti ili zakočiti kolica. Ako su kolica pokrenuta u samohodnom načinu, samo se jednim dodirom drške zaustavljaju, a ako udaljenost premaši doseg vaših ruku, kolica će automatski usporiti ili će se zaustaviti.

Dodaci ovih kolica uključuju mogućnost njihanja, puštanja glazbe te grijač za bočice.

dknb m 16012016 1

SmartBe uključuje tri različite navlake koje štite od hladnoće i kiše, sunca ili insekata. Unutarnja i vanjska kamera omogućuju roditeljima nadziranje bebe preko SMARTBE aplikacije na mobitelu. Sigurnosna opcija ovih kolica dozvoljava samo autoriziranim osobama, poput roditelja ili dadilja, mogućnost otključavanja kotača. Također, SmartBe se može pretvoriti i u dvostruka kolica za vožnju dvoje djece.

Pretprodaja, kroz CF kampanju na Indiegogo stranicama kreće od utorka 19. siječnja, a cijena će biti u rasponu između 900 i 2.900 dolara, ovisno o tome koji su dodaci obuhvaćeni.

Bug.hr