Prof. Ante Paponja: Ljubušanke i Ljubušaci, hvala Vam!

LJUBUŠKI – Protukandidat načelnika općine Ljubuški Nevenka Barvarića, prof. Ante Paponja koji mu je umalo “oteo” 4. mandat i nakon poraza ostao je dosljedan poštenju, kao što je to činio kroz cijelu kampanju. Uputio zahvalu svim građanima koji su mu izrazili potporu za kandidaturu za načelnika općine Ljubuški.

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

Poštovane Ljubušanke i Ljubušaci,

Dan nakon provedenih izbora u općini Ljubuški želim Vam se iskreno zahvaliti što ste izašli na izbore i poklonili mi svoje povjerenje, a ono za mene puno znači. Iskreno se zahvaljujem što ste prepoznali moju kandidaturu kao želju da pokrenemo Ljubuški naprijed u cilju prosperiteta cijele općine i svakog čovjeka.

I dalje ostajem pri stajalištu da je to primarni cilj svakog Ljubušaka osobno, ali i skupno, kao jedne obitelji koja stvara novu vrijednost za dobro u cjelini.

Iskreno se zahvaljujem svim strankama, koje su me podupirale i velikom broju glasača HDZ BiH, koji su prepoznali moju želju i potrebu za općim dobrom i promjenama, koje su nužne, a ne samo fiktivni razlog davanja povjerenja.

Svakako je potrebito nakon izbora dobro analizirati sam izborni rezultat i način provedbe izbora. To sam javnosti dužan potkrijepiti cjelovitom analizom, a kvalitetno izvješće treba jedan postizborni mir i koncentraciju.

Moram kazati da naš Ljubuški zaslužuje sveobuhvatni društveni razvoj, a on je moguć samo u atmosferi zadovoljstva i izražavanja zajedničke želje da se ostvari. Za takav Ljubuški se svi moramo nastaviti boriti i nimalo ne sumnjam da ćemo doći do cilja.

Za bolji Ljubuški, moramo i možemo, samo zajednički, ostvariti opći boljitak. Njegov temelj mora biti naš kršćanski duh, nacionalno jedinstvo i odvajanje dobrog od lošeg, na način kako to čini suvremeni i zdravi svijet.

K tom cilju idemo zajedno još snažnije!

Želim Vam mir i dobro!

mr.sc. Ante Paponja