Probna predavanja za najpoželjnije strukovno zanimanje Europe – CNC operater

Ako želite steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentniji na tržištu rada – INTERA HTEC je mjesto za Vas.

INTERA TP organizira besplatna probna predavanja za polaznike devetog ciklusa obuke CNC operatera koja će se održati u petak, 9.9.2016. g. u 17.00 sati u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Polaznici će imati priliku dobiti uvid u sve detalje i profesionalne mogućnosti koje im se nude kroz obuku.

INTERA HTEC – najsuvremeniji centar za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi.

“Najbolja stvar, koju sam dobila uspješnim pohađanjem obuke za CNC operatera, prvenstveno je znanje za samostalno rukovanje najsuvremenijim CNC strojevima, a nakon toga, naravno, i certifikat koji je potvrda stečenog znanja. Što se tiče obuke imam samo riječi pohvale, za jako stručan kadar i jako dobru organizaciju predavanja.”, kaže Mirha Zebić, polaznica osmog ciklusa obuke za CNC operatera.

Do sada je kroz osam ciklusa obuke u INTERA HTEC centru obuku CNC operatera prošlo 130 polaznika od kojih je polovica iskoristila obuku kao potencijal za zapošljavanje.

“Deset godina sam bio nezaposlen, od toga pet kao inženjer informatike. Od obuke sam očekivao da ću solidno naučiti raditi na stroju što sam, na kraju, i postigao. Mjesec dana prije kraja obuke za operatera, dobio sam ponudu za posao u tvornici za proizvodnju alata u kojoj i danas radim”, kaže Marijo Nikolić koji je, nakon završetka obuke za CNC operatera, prošao i obuku za CNC programera.

Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba.

SirokiBrijeg.info