Home Vijesti Politika Priopćenje za javnost sa 101. sjednica Vlade ŽZH

Priopćenje za javnost sa 101. sjednica Vlade ŽZH

0
Priopćenje za javnost sa 101. sjednica Vlade ŽZH

U četvrtak 12. travnja 2018. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, održana 101. sjednica Vlade Županije Zapadnohecegovačke.

Na sjednici je Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Županijskom tužiteljstvu Županije Zapadnohercegovačke, te ga uputila Skupštini Županije Zapadnohercegovačke u daljnju proceduru po skraćenom postupku.

Vlada je donijela Odluku o Programu zapošljavanja vježbenika u 2018. godini u županijskim tijelima uprave, županijskim upravnim organizacijama i drugim službama i tijelima Županije Zapadnohercegovačke.

Ovom Odlukom utvrđuje se Program zapošljavanja vježbenika u 2018. godini u svrhu sudjelovanja u realizaciji Programa sufinanciranja zapošljavanja 2018 – mjera „Prvo radno iskustvo 2018“ Federalnog zavoda za zapošljavanje. Razlog za donošenje ove Odluke je potreba da se što većem broju mladih osoba omogući osposobljavanje za rad u stuci i stjecanje prvog radnog iskustva, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

SirokiBrijeg.info