Home Vijesti Politika Priopćenje za javnost sa 86. sjednice Vlade

Priopćenje za javnost sa 86. sjednice Vlade

0
Priopćenje za javnost sa 86. sjednice Vlade

Vlada Županije Zapadnohercegovačke jučer je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održala 86. redovnu sjednicu.

Na sjednici Vlada je utvrdila Zakon o izmjenama i dopuni Zakona o zdravstvenoj zaštiti, kao i Odluku o usvajanju Plana zaštite od požara Županije Zapadnohercegovačke, koje je uputila u daljnju skupštinsku proceduru.

Vlada je donijela i Uredbu o dopuni Uredbe o organiziranju službi zaštite i spašavanja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Na ovoj sjednici je Vlada usvojila Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačcegovačke za 2017. godine za razdoblje siječanj – rujan 2017. godine.

Donesena je Odluka o postupku i kriterijima za dodjelu pomoći općinama/gradovima iz sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća, Odluka o procjeni ugroženosti područja Županije Zapadnohercegovačke od prirodnih i drugih nesreća, Odluka o provedbi Javnog oglasa za predlaganje kandidata u Upravni odbor Fedealnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje iz Županije Zapadnohercegovačke, te Rješenje o imenovanju osobe za člana Radne grupe za trgovinu uslugama na razini Bosne i Hercegovine.

Vlada ŽZH