POS materijali postavljaju Vaš brand ili proizvod tamo gdje potrošač donosi konačnu odluku o kupovini. Uspjeh POS materijala je prikazan količinom upotrebe u maloprodajnom okruženju. Od kase preko wobblera na policama do stalaka proizvoda s ciljem privlačenja pažnje potrošača u trenutku kupnje. Raznovrsnost POS materijala koji možemo proizvesti je gotovo neograničena.

P.O.S. (Point of Sale) stalci raznih dimenzija i materijala, idealni za unaprjeđenje komunikacije na prodajnim mjestima raznih proizvoda i usluga.

Prilagođavamo se maksimalno svim posebnim zahtjevima u pogledu veličine, oblika i materijala te pronalazimo najbolja moguća rješenja.

Želite li vaše proizvode prikazati na originalan način?! Pos displayi su odličan način da privučete i zadržite pažnju kupaca i maksimalno iskoristite prostor za promociju proizvoda. Njihov atraktivan izgled doprinosi prodaji vašeg proizvoda. Pos display-e možete koristiti za promociju bilo koje vrste proizvoda, a mogu biti u obliku podnih, stolnih ili visećih stalaka, paletnih omotača, promo kutija, promo pulta…

Paletni omotači ili paletne dekoracije savršeno su rješenje za promociju paletiziranih proizvoda u trgovinama. Kreativni dizajn paletnih omotača omogućit će vam da na najjednostavniji način od transportne palete dobijete istaknuto promotivno mjesto za vaše proizvode i time povećate vidljivost i prodaju.

Print Grupa d.o.o.
Trnska cesta 11, Široki Brijeg
039 700 030 | 063 631 717
printgrupasb@gmail.com