Prva utakmica između Ćorića i Draga i Anići je bila posebno napeta, ali ne zbog same utakmice koliko zbog kašnjenja najvećeg golgetera Josipa Anića kod ekipe Draga/Anići. Ćorići s druge strane hladni kao špricer djelovali su totalno opuštajuće, te nepterećeni imperativom pobjede izvrsno su otvorili utakmicu postigavši pogodak za vodstvo već u ranoj fazi utakmice! Tada dolazi do izražaja iskustvo starog trenera Slavkana koji poziva time out i mjenja taktiku s Božom Zelenikom Rooney-om kao razigravačem, što ekipa Draga odlično prihvaća i njegove lopte s “očima” lagano pospremaju iza golmana Marina Bilića. Brzo se isplatilo, ali nažalost do ovoga trenutka još nije poznat stupanj ozljeda Wayne Rooney-a! Ekipi Ćorića ostaje utjeha,da s lakoćom postižu neke od najljepših golova na turniru predvođeni Matom Ćorićem!

Druga utakmica ujedno i glavna utakmica večeri i prava nogometna ljepotica donijela je sve ono što gledatelj malog nogometa želi vidjeti!! Drama između Taćije i Donji Bevanada odvijala se do samog kraja. Šahovsko nadmudrivanje i utakmica života za Nikolu Bevandu, koji je svojim akcijama, solo prodorima i motivacijskim govorima poticao svoju ekipu na ovaj povijesni podvig. Ekipa Taćije možemo slobodno reći iznenađena i zatečena igrom nije pronalazila pravi odgovor na igru D. Bevanda. Utakmica je završila podjelom bodova na oduševljenje publike, koja je obje ekipe pozdravila gromoglasnim pljeskom! Moramo naglasiti HAT TRICK Nikole koji je ovaj bod i golove slavio do dugo u noć!

Treća utakmica pravi mali dvoj titana! Zovke Buhači i Novo Naselje pokazale su tvrdu i neizvjesnu igru. Iznenađujuće za publiku, delegate, konobare i roštiljdžiju do vodstva je došla ekipa Novog Naselja. Preuzimajući kormilo svoje ekipe Gidro je pokazao zašto slovi za jednog od najvećih stručnjaka. Postavljajući Maria Lehmann-a na gol, a u igru je gurnuo Marka Buhača (Bejbe) što je na kraju urodilo plodom i Buhači Zovke dolaze do izjednačenja u zadnje tri sekunde susreta! Ivan Anić i Gordon Zelenika ostaju u šoku do dugo u noć.

Četvrta utakmica bila je prva za obje ekipe na turniru, relativno mladi igrači u obje ekipe pokazali su odličan nogomet pravi mali raj za oči!! Ovog puta bolji su bili Buhaču Jr., dok je ekipa Lasić Zasik svoju dominaciju nastavlia za stolom uz glazbu i ugodno društvo!

Peta utakmica Gilja i Buhača Veterana bila je pravo malo nadmudrivanje iskustva i mladosti! Gilje predvođene Mađom i Igorom odlično su parirali starim asevima Đini i Mili Buhaču kako taktički, tako itrkački. Iako je Mile pretrčao 14km tu utakmicu nije uspio oboriti rekord Filipa Bevande od 24km! Gilje bez velikih poteškoća dolaze do pobjede nad simpatičnom ekipom veterana!

MZ Jare Široki Brijeg