Home Kultura Prijavite se na filmske radionice 17. MFF-a

Prijavite se na filmske radionice 17. MFF-a

0
Prijavite se na filmske radionice 17. MFF-a

Pozivaju se svi srednjoškolce da se prijave na filmske radionice Mediteran Film Festivala koje će se održati od 12. do 14. kolovoza u Širokom Brijegu.

Radionica će pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva koje će svim zainteresiranima biti potrebne kako bi se pridružili filmskoj Školi MFF-a.

Predavači na radionici biti će Lucy Eagleson i Antoni Ćorić, a koordinator radionice je Hrvoje Bazina. Radionice na MFF-u su besplatne. Sve prijave slati najkasnije do 10. kolovoza na kontakt e-mail: mffschool@gmail.com ili na telefon: 063 652 073.

Škola MFF-a, će se održati od 16. do 24. kolovoza u Širokom Brijegu, pod mentorstvom američke redateljice Lucy Eagleson i koordinatorice Hilary Morefield, koje su dio američke filmske organizacije za mlade “Outside the Lens”.

Kao gosti predavači sudjelovat će Youtube space LA post-production menadžer i redatelj Tyler Gunderson te snimatelj Antoni Ćorić.

Svi polaznici će imat priliku ući u svijet režije, glume, produkcije, snimanja, montaže, tonske obrade i ostalih djelatnosti koje su nužne da bi nastao jedan film. Cilj škole, koja će trajati devet dana, je snimiti kratki igrani film koji će biti prikazan na ceremoniji otvaranja 17. MFF-a 24. kolovoza 2016.godine.

www.mff.ba

FACEBOOK: https://www.facebook.com/MEDITERAN-FILM-FESTIVAL-232548856759828/

Pogledajte film nastao na prošlogodišnjoj radionici MFF-a:

SirokiBrijeg.info