Home Sport Nogomet Preokretom protiv Krupe Široki Brijeg je došao do tri boda

Preokretom protiv Krupe Široki Brijeg je došao do tri boda

0
Preokretom protiv Krupe Široki Brijeg je došao do tri boda

„Plavo-bijeli“ su upisali prvu gostujuću pobjedu u ovom prvenstvu. Preokretom u odličnoj utakmici protiv Krupe Široki Brijeg je došao do tri boda i potvrdio drugu poziciju na tablici.

Domaći su na otvaranju zaprijetili preko Markovića, no Bilobrk se nije dao iznenaditi. U 14. minuti ipak 1:0. Nakon kornera Aleksandar Vukotić je najviši u skoku i donosi prednost domaćoj momačadi.

Ipak, samo četiri minute kasnije iz slične situacije Široki dolazi do poravnanja. Kožul je najviši u skoku, lopta je u mreži – 1:1.

Nastavila se obostrano otvorena igra, a Široki je u završnici usopio doći i do potpunog preokreta. Lijepu akciju „Plavo-bijelih“ okončao je Dino Ćorić za 1:2.

U drugom poluvremenu Krupa je, očekivano, krenula po izjednačenje. Međutim, odličnom igrom u defenzivi Široki Brijeg je uspio sačuvati vodstvo i odnijeti puni plijen na Pecaru.

STRIJELCI: 1-0 Vukotić (14), 1-1 Kožul (18), 1-2 D. Ćorić (38).

KRUPA: Kutić, Jašarević, Ljubenović, Dujaković, Milutinović, Vukotić, Nikodijević, Savić, Aleksić, Milanović, Marjanović. Trener: Slobodan Starčević.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kožul, Matić, Barišić, D.Ćorić, Čabraja, Ćorluka, Menalo, Lončar, Bralić, Marković.Trener: Goran Sablić.