Predstavnici “oporbe” u Dobrkovićima sudjelovali u izbornim malverzacijama!

Prošlo je više od 24 sata, a da ni jedna politička opcija u Širokom Brijegu se nije oglasila svezi malverzacija na biračkom mjestu 150A025 Dobrkovići na području grada Širokog Brijega. Nije se oglasio MUP ŽZH od kojega iščekujemo odgovor na upit kojeg smo im poslali tijekom dana, nije se oglasio nitko iz gradskog izbornog povjerenstva Širokog Brijega!

Možda ste očekivali kako ćemo ovdje samo prozvati HDZ BiH kako je jedini sukrivac za događaj koji se zbio na ovom biračkom mjestu. Ne, nećemo, jer u malverzacije su uključene i oporbene stranke Koalicija “HSP dr. Ante Starčević HSP BiH” i HDZ 1990 čiji su članovi biračkog odbora i promatrači bili na ovom biralištu, a u svemu tome podršku su im davali odabrani članovi GIP-a Široki Brijeg.

Znači, nitko od “oporbenih” političkih stranaka i velikih “galamdžija” u Širokom Brijegu, nije se još javno oglasio ili ogradio od događaja koji se zbio na biralištu za vrijeme izbornog vremena. Važnije im je bilo tko je koliko dobio glasova i koliko su uspjeli svojih ljudi “ugurati” u gradsko vijeće, a to što se događala, kao jedne od mnogih prevara na biralištu kojom su pojedinci svojim ponašanjem priuštili cjelokupnom građanstvu Širokog Brijega da izgube i ono malo povjerenja što su imali u izborni proces, njih nije briga!

Tako da, Svaka čast dojučerašnjoj “oporbi” koja je do jučer “galamila protiv ovoga”, a nakon izbora samo je ostala zbrajati svoje glasove danas tijekom dana koliko će mjesta uzeti do apsolutnog pobjednika HDZ-a, kako bi ponovno “galamili” do novih izbora dok njihova šutnja na ovo ostaje nejasna, čak se ni iz HRS-a ne javljaju!

A što se tiče mlade ekipe iz HDU Široki Brijeg koja se suprotstavila, i njihovoj predstavnici na ovom biračkom odboru koja nije željela sudjelovati u ovoj prevari svojih sugrađana maksimalna podrška i poštovanje za ovaj nesebičan potez kojim su pokazali kako još postoje osobe kojima se može vjerovati, i da postoji tračak nade sve dok imalo poštenja među nama ima!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info