Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zabrinut za ulaganje u Posušje!?

POSUŠJE – Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara tjekom jučerašnjeg dana službeno je posjetio Općinu Posušje gdje se sastao s Općinskim načelnikom Brankom Bagom.Tijekom sastanka razgovaralo se o aktivnostima, gospodarskim stanjem, te infrastrukturnim projektima i ulaganjima u ovoj općini.

Općinski načelnik Branko Bago istaknuo je da je općina Posušje daleko od projekata koje financira Federacija BiH. „Trenutno je najveći problem općine Posušje izgradnja kanalizacijske mreže. Pored toga potrebno je realizirati projekt vodoopskrbe općine Posušje i izgradnja pročistača za vodu, te završetak izgradnje zgrade Osnovne škole u Posušju.“, istaknuo je načelnik Bago.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara poručio je da je suradnja viših i nižih nivoa vlasti potrebna da bi se osigurali što bolji uvjeti života u svim lokalnim zajednicama, a to se može postići i financiranjem infrastrukturnih projekata.

ćavarabago3182016 2

Sastanku su nazočili i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar, pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić, kao i savjetnik načelnika za imovinsko-pravne poslove, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Tomislav Čutura, priopćeno je iz Ureda načelnika Općine Posušje.

SirokiBrijeg.info