Predsjednica RH trodnevnu duhovnu obnovu završila u društvu političara ŽZH

LJUBUŠKI – Svoju trodnevnu duhovnu obnovu Hercegovini, predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović je završila posjetom Koćuši, gdje joj je od vodstva općine priređena svečana večera. Od načelnika Nevenka Barbarića je primila prigodne darove za uspomenu na dolazak na ovo prekrasno mjesto. Uz sam vrh stranke na čelu s Draganom Čovićem, Kolindu su dočekali i prvi ljudi županije na čelu s Zdenkom Ćosićem, te općinske organizacije sa Antom Mišetićem – Sovom i Zdravkom Borasom.

Organizator posjeta Veljacima je bio Tomislav Madžar, zagrebački mediokritet iz Ljubuškog.

Predsjednica Kolinda nije posjetila Franjevački samostan na Humcu, iako se to očekivalo. Začuđuje da u protokolu nije bilo posjete Humcu, što je veliki propust političkih organizatora.

kolinda_ljubuski13082016

Je li tome razlog nazočnost Dragana Čovića, koji je prije dva mjeseca od strane fratara dobio velike kritike zbog stanja u općini zbog iseljavanja stanovništva i općeg beznađa, teško je nagađati.

Bilo kako bilo, propust predstavlja još jedan dokaz alarmantnog društvenog stanja u kojem destruktivno i loše uzima sve više maha. Zdrava kritika nije zgorega, ali i pored toga treba postojati mjera poštovanja i uljuđenosti.

Ljubuski.info