Home Lokalni izboru u BiH 2020. Poziv za glasovanje hospitaliziranim i osobama u izolaciji od COVIDA-19 u Širokom Brijegu

Poziv za glasovanje hospitaliziranim i osobama u izolaciji od COVIDA-19 u Širokom Brijegu

0
Poziv za glasovanje hospitaliziranim i osobama u izolaciji od COVIDA-19 u Širokom Brijegu

Poštovani glasači u izolaciji i hospitalizirani od COVIDA-19!

CIK-a BiH je propisala uvjete u način glasovanja za oboljele od COVIDA-19 od, nosno hospitalizirane te za one u samoizolaciji i izolaciji. Poradi vas i vaše građanske dužnosti pa čak i obveze glasovanja na ovim izborima koji direktno odlučuju o sudbini Hrvata u BiH, FBiH, ŽZH a poglavito u Širokom Brijegu ovim putem vas obavještavamo na koji način je CIK-a BiH odredio vaše glasovanje.

Svi vi koji ste oboljeli ili ste u vrijeme glasovanja 15.11.2020.godine još uvijek u izolaciji ili samoizolaciji,moći ćete glasovati ukoliko se do danas dana 12.11.2020.godine do 24,00 sati (72 sata prije glasovanja) prijavite u Gradsko izborno povjerenstvo Grada Širokog Brijega za glasovanje na slijedeći način:

-Putem e-maila ili fax-a u Gradsko izborno povjerenstvo Širokog Brijega dostavite vaše rješenje o izolaciji ili samoizolaciji,te odgovarajući medicinski nalaz koji dokazuje kako ste pozitivni na COVID-19, i izvršite prijavu za glasovanje.

-broj e-maila gradskog izbornog povjerenstva Grada Širokog Brijega na koji možete izvršiti prijavu za glasovanje je: alenka.kvesic@sirokibrijeg.ba, a možete kontaktirati Gradsko izborno povjerenstvo Grada Širokog Brijega na broj telefona: 039-702-811 te fax. 039-705-915.

Poštovani glasači!

Nemojte zbog toga što ste hospitalizirani ili u izolaciji zbog COVIDA-19 propustiti obaviti svoju građanski dužnost i obvezu te glasovati na ovim lokalnim izborima sada u nedjelju 15.11.2020. godine jer vašim glasovanjem direktno utječete na to kojim će smjerom krenuti Grad Široki Brijeg i njegovi stanovnici, te žitelji svih MZ zajednica.

Ukoliko želite nastaviti živjeti u mraku jer se svijetla našeg grada i naših MZ svakim danom sve više gase jer ih nema tko upaliti zbog odlaska naše djece,naših Branitelja,te naših cijelih obitelji u treće zemlje,dok se uhljebi stranke HDZ BiH i svi drugi koji se uz njih šlepaju šepure u bijesnim i skupim automobilima, ugrožavajući živote svih nas i živote naše preostale djece u Širokom Brijegu, provode se u noćnom životu trošeći nezakonito stečene novce svojih roditelja, koji glume tzv. “zlatnu mladež“ bez ikakvih obzira i skrupula, propustiti ćete obaviti svoju građansku dužnost i obvezu i izići na ove lokalne izbore čime ćete biti direktno odgovorni za zlo koje nas mori od završetka Domovinskog rata u BiH a nastaviti će se i slijedeće 4/četiri godine.

Ukoliko želite na vlasti ostaviti ove koji nam sustavno piju krv od završetka Domovinskog rata do dana današnjeg a sada planiraju piti nam krvi i dalje propustiti ćete ove izbore.

Ukoliko želite samo gunđati a ne činiti ništa tako će vam i biti i dalje.

Razmislite dobro o tome kako će vladajuće vrhuške (HDZ BiH) upravo glasove vas koji ste hospitalizirani ili ste u izolaciji pribrojati svojima jer ih neće imati tko kontrolirati ukoliko se vi ne prijavite za ove izbore jednim malim klikom na e-mail ili slanjem vaše prijave na gore navedeni fax.

Ukoliko vam nešto nije jasno u svezi vaše prijave za glasovanje možete kontaktirati kandidata za gradonačelnika Grada Širokog Brijega Vladu Marušića na njegov broj mobitela: 063-423-295.

Zajedeno do pobjede i Bog vas blagoslovio Branitelji i glasači!

Vlado Marušić, kandidat za Gradonačelnika Grada Širokog Brijega,
Ispred hrvatskog saveza HKDU-HRAST