Poziv poduzećima za sudjelovanje u programu “Moja praksa”

INTERA Tehnološki Park otvara prijave za sva poduzeća zainteresirana za besplatno sudjelovanje u sedmom, ujedno i posljednjem ciklusu programa Moja praksakoji se provodi u sklopu projekta Partnership for Innovation financiranog od strane USAID-a, a implementiranog od strane EDC-a.

Program je namijenjen prvenstveno mladim, visokoobrazovanim nezaposlenim osobama, ali i studentima završnih godina koji razmišljaju o svojoj poslovnoj karijeri i prije trenutka diplomiranja. Kroz dva će mjeseca sudionici proći kroz pet modula poslovnih vještina koje će im biti od iznimne koristi prilikom traženja zaposlenja, rada u timu ili poslovne komunikacije. Paralelno s ovim treninzima, sudionici programa podijeljeni u timove, uz nesebičnu pomoć i podršku mentora, će raditi na praktičnim projektima iz struke. Upravo ovi projekti daju dodatnu vrijednost programu omogućavajući studentima prvo praktično iskustvo i odmak od pasivne svakodnevnice kojoj često podliježu.

S druge strane kroz program Moja praksa poduzećima se pruža mogućnost kreiranja projekata u skladu s njihovim potrebama, a polaznike mentorira zaposlenik poduzeća što poduzeću osigurava konstantni uvid u napredak projekta. Na taj način imaju priliku prvi steći uvid u potencijal i kompetencije mladih koji u bližoj budućnosti mogu postati zaposlenici poduzeća za koje rade projekt.

INTERA Tehnološki Park poziva sva zainteresirana poduzeća da iskoriste priliku i prijave svoje projekte klikom nalink do 9.9.2016. do 16:00 h. Za dodatne informacije mogu se obratiti na info@intera.ba ili broj telefona 036/327-972.

SirokiBrijeg.info