PricewaterhouseCoopers (PwC) u suradnji s Uredom Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organizira prezentaciju projekta namijenjenog domaćim malim i srednjim poduzećima koja žele unaprijediti svoje upravljanje financijama i izvještavanjem.

PwC implementira projekte unutar projektnog okvira EBRD-a „Financial Management Enhancement Project“ koji je razvijen kako bi malim i srednjim poduzećima pružio pomoć od vodećih računovodstvenih i savjetodavnih firmi (uključujući PwC) u svrhu poboljšanja financijskog izvještavanja i upravljanja, jačanja vlastitih vještina, znanja i sposobnosti, te podržavanja rasta i širenja tržišta s ciljem da olakšaju poduzećima put do investitora i financijskih sredstava, te omoguće da postojeći i/ili budući financijeri (lokalne banke, investitori, EBRD ili neka druga međunarodna financijska organizacija) steknu točno razumijevanje financijskog položaja određenog poduzeća. Naravno, odobrenje svakog predloženog projekta uvjetovano je ispunjenjem kriterija postavljenih od strane EBRD-a.

Prezentacija je namijenjena menadžerima, vlasnicima poduzeća i osobama koje upravljaju financijama u firmama.

PwC je mreža kompanija koje posluju u 157 zemalja, zapošljavaju više od 276.000 ljudi i pružaju kvalitetne usluge iz područja revizije, financijsko-računovodstvenog i porezno-pravnog savjetovanja. PwC zaposlenici rade zajedno na postizanju zajedničkog cilja, a to je izgradnja povjerenja u društvu i pronalaženje rješenja za ključna pitanja. Od 2003. godine, kada je otpočeo sa poslovanjem u BiH, PwC ima dvije pravne osobe i pridruženi odvjetnički ured, te okuplja tim od 55 stručnjaka koji, između ostalog, pruža usluge financijsko-računovodstvenog, poslovnog, poreznog i pravnog savjetovanja.

Prezentacija projekta će trajati sat vremena.

Mjesto i vrijeme održavanja prezentacije: Široki Brijeg, Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije, fra Didaka Buntića 14 (zgrada Boksita) u srijedu, 27. studenog 2019. godine u 11:00 sati.

Za dodatne informacije i prijave možete se javiti putem e-maila na info@eui-zzh.ba ili na kontakt broj+387 39 703 100.

Ured Vlade ŽZH za europske integracije