Home Ostale rubrike Auto - Moto POZIV: Javna rasprava o izgradnji treće trake na cesti Široki Brijeg-Grude-Posušje

POZIV: Javna rasprava o izgradnji treće trake na cesti Široki Brijeg-Grude-Posušje

0
POZIV: Javna rasprava o izgradnji treće trake na cesti Široki Brijeg-Grude-Posušje

JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo poziva sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike Grada Širokog Brijega i Općine Posušje, kao i naselja koja gravitiraju području namjeravane izgradnje trake za spora vozila na magistralnoj cesti M6.1, dionica Posušje-Grude-Široki Brijeg, da sudjeluju u javnoj raspravi.

Riječ je o javnoj raspravi na Nacrt skraćenog akcijskog plana preseljenja za projekt izgradnje trake za spora vozila na magistralnoj cesti M6.1, dionica Posušje-Grude-Široki Brijeg koja će se održati u Širokom Brijegu, u Gradskoj vijećnici 10. siječnja 2018. godine u 14.00 sati, s ciljem davanja prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja u završnu verziju dokumenta.

Dokument je izrađen za potrebu Programa modernizacije magistralnih cesta u FBiH prema odredbama Operativne politike 4.12 Svjetske banke koja je jedan od kreditora projekta.

Nacrt dokumenta može se pronaći na službenoj stranici JP Ceste FBiH na sljedećem linku i na web stranicima Grada Širokog Brijega i Općine Posušje.

Svi zainteresirani subjekti koji nisu u mogućnosti nazočiti javnoj raspravi mogu svoje prijedloge i komentare mogu dostaviti do 10. siječnja 2018. putem e-mail adrese: pimt@jpcfbih.ba.

Dnevni red:

1. Prezentacija Nacrta skraćenog plana preseljenja za izgradnju treće trake na magistralnoj cesti M6.1, dionica Posušje-Grude-Široki Brijeg

2. Pitanja, rasprava, odgovori i objašnjenja