Home Najave Poziv Hrvatima koji su iselili u Njemačku da se registriraju za BiH izbore i da sačuvamo još ovo što je ostalo od “naših” glodavaca!

Poziv Hrvatima koji su iselili u Njemačku da se registriraju za BiH izbore i da sačuvamo još ovo što je ostalo od “naših” glodavaca!

0
Poziv Hrvatima koji su iselili u Njemačku da se registriraju za BiH izbore i da sačuvamo još ovo što je ostalo od “naših” glodavaca!
FOTO: Mili Marušić

Hrvatice i Hrvati, svi koji ste iz ili podrijetlom iz Bosne i Hercegovine da prigodom blagdana odlazite u domovinu, ishodite osobnu iskaznicu Bosne i Hercegovine glede predstojećih izbora.

Poznato vam je tko vas je doveo na prosjački štap i svojom politikom iselio u Njemačku, te druge zemlje, pa stoga svojim izlaskom na izbore pomozite svojoj rodbini i prijateljima koji još uvijek žive u BiH da se bar njima donekle olakša život u matici.

Pravo na osobnu iskaznicu koja se vadi u službenim prostorijama (CIPS-a BiH imaju):

1. Svi koji su rođeni u BiH.

2. Djeca BiH državljana rođena nakon 1991. (godine)

3. Za BiH osobnu iskaznicu ne morate se odreći državljanstva niti se odjaviti sa sadašnjeg prebivališta druge države gdje trenutno boravite.

4. Glede osobne iskaznice BiH nećete izgubiti nikakva prava niti vam se mogu uskratiti bilo kakva prava u toj državi gdje ste trenutno.

5. Ako imate državljanstvo neke druge države… Hrvatske ili Njemačke itd., ne može vam se uskratiti Vaše zakonsko pravo da imate BiH osobnu iskaznicu.

Ako nismo ili niste nazočni na našim Hrvatskim stoljetnim ognjištima u našoj Hrvatskoj Domovini Herceg-Bosni….nismo i niste prestali postojati!

Upalimo svoj stari plamen u ognjištu ako ničim onda sa ovim gestom. Iskoristimo zakonsko pravo, ishodite osobne iskaznice.

Registrirajmo se za izbore i glasujmo za naše Hrvatske predstavnike u vlasti BiH, a nikako “Hrvatske” stranke.

Jedna prigodna:

SirokiBrijeg.info