Poučan video za sve, a posebno za hercegovačke “smiljare”!

Tko nas uvjerava da je zemlja ravna – svi nas uvjeravaju da je zemlja okrugla! A okrugla je isto kao što ovaj učitelj u filmu uvjerava djecu da je 2+2=5.

Zemlja je ravna isto kao 2+2=4. Dosta je bilo laži, zemlja je ravna kao tanjir. Uvjerite se sami. Noću prije spavanja uzmite loptu i baterijsku lampu, ugasite svijetlo, u jednoj ruci držite loptu a u drugoj ruci držite upaljenu baterijsku lampu i usmjerite u loptu. Sami zaključite što ste vidjeli, nitko vas ne treba uvjeravati, a posebno ne naši političari koji uništavaju ovaj narod zadnjih dvadeset i kusur godina.

Ovih dana su otkupljivačima smilja naredili da otkupna cijena smilja u Hercegovini ne smije biti iznad 3 KM po kilogramu, iako mu je realna cijena 5-6 KM po kilogramu. Naredili su iz razloga što će otkupljivači tu razliku u cijenu dati njima za predizborne svrhe kako bi taj isti narod koji uzgaja smilje polovicu zarađenog novca darovao svojim begovima, za koje će na kraju krajeva ponovno glasati, jer su ga begovi kroz tih dvadeset posljednjih godina uvjerili kako je 2+2=5.

Dnevno.ba