Poštovani čitatelji i pratitelji portala SirokiBrijeg.info,

Iako je 1.travanj (april), mi se nećemo sada zaje… što ćemo po tko-zna koji put kazati, nego ćemo u kratkim crtama samo reći kako Vas nećemo konstantno kao većina medija “bombardirati” sa zaraženim, samoizoliranim, umrlim od COVID-19, a gdje po provjerenim informacijama imamo saznanja kako određeni mediji imaju informacije o zaraženima prije osobe koja je testirana i koja čeka svoj nalaz. Pametnome dosta da shvati…

Prenosit ćemo samo ono osnovno jer ovo nigdje ne vodi, i ne želimo sudjelovati u “jednoj histeriji” nego ćemo se više bazirati na DRUGU STRANU PRIČE oko svega ovoga što Vam mnogi mediji ne žele prezentirati.

Naši sugrađani su sve više u depresiji, mnoge obitelji ne rade i znamo što to uskoro donosi.

Predstavnici vlasti koji su nam se donedavno zaklinjali kako će štititi svoj narod i tražiti rješenje kako bi im se pomoglo i biti na usluzi svima, doslovno su poput “miševa” u rupu pobjegli.

Korumpirane spodobe donose nam zakone i naređenja, i pri tome nameću velike novčane kazne za njihovo nepoštivanje, a narod sve je više gladan i sve više tone u ponor. Uzeli su stvar u svoje ruke osobe koje nisu kompetentne i koje Vi niste birali da Vas predstavljaju i da rade u interesu svakog pojedinca. Oni sada rade u svom interesu i svoga lobija!

Nećemo spominjati nikakve tvrtke koje se “preseravaju” kako su donirale novac ili bilo što za zdravstvene ustanove jer nisu ga oni donirali, mnogi od njih se samo reklamiraju i kupe vaše simpatije dok su prešutno podigli cijene određenih proizvoda u ovim vremenima i taj novac daju, a taj novac je Vaš!

Gdje su Vaše silne uplate koje su Vam godinama oduzimane od plaće za zdravstveno osiguranje i koje su trebale ići u te ustanove koje danas u ovakvim trenucima nemaju najosnovnije potrepštine za normalno funkcioniranje.

Osim zdravstva, nisu u stanju pobrinuti se i osigurati adekvatne uvjete rada za obične policijske službenike, za vatrogasne službe, prodavače na kasama, za sve obične ljude koji se sada “bore na prvoj crti” dok su Vas izolirali i prijete protuustavnim zakonima ako se ne pridržavate tih nelogično postavljenih mjera, dok oni i dalje uživaju u svim blagodatima redovnih primanja i nebrige hoće li sutra svojoj obitelji moći priuštiti osnovno za život.

Kako smo kazali na početku. Nećemo gledati samo jednu stranu, donosit ćemo Vam kao i do sada i drugu stranu. Sviđalo se to nekome ili ne. Mi smo neovisan medijski portala i takav ćemo ostati!

I na kraju – Mi nećemo jesti sva govna što su oni izasrali!

S poštovanjem,
Uredništvo portala SirokiBrijeg.info