FOTO: MIli Marušić

Posljednje dvije utakmice ovogodišnje grupne faze MNL MZ Grada Širokog Brijega, u kojima su se sastali Desna Obala – Rasno i Dobrkovići – Privalj su iza nas. Nakon toga uslijedilo je izvlačenje parova osmine finala.

Prije početka prve utakmice koju su otvorili Desna Obala i Rasno, održana je minuta šutnje za tragično preminule naše sugrađane, brata i sestru, Antonia Zeljku i Ivanu Cigić.

Susret Desne Obale i Rasna u prvom poluvremenu djelovao je dosta monoton, gdje su se obje strane više dodavele i lopte gubili više nego je bilo ozbiljnih pokušaja udarca prema bilo kojem od golova. No, drugo poluvrijeme, sasvim neka druga priča i druga igra s obije strane. Mirko Perko već u drugoj minuti nastavka postiže prvi gol za Desnu Obalu, par minuta kasnije i drugi. Drgo Dugandžić smanjuje prednost, a nakon toga redaju se Zdravko Skoke i Karlo Kvesić i rade preokret u korist Rasna do zadnjih sekundi susreta kada Antonio Kolobarić zakucava za izjednačenje i utakmica završava rezultatom 3:3.

Druga utakmica između Dobrkovića i Privalja očekujuće je bila čvrsta i prigoda su imale obije ekipe, junak utakmice je bio Ante Grbešić koji je postigao tri zgoditka za Dobrkoviće, dok su za Privalj u strijelce se upisali Miro Vukoja, Mirko Musa i Ivan Galić. Utakmica je kao i prva završila rezultatom 3:3.

To su bile dvije posljednje utakmice u grupnim natjecanjime, i na kraju smo nakon izvlačenja parova osmine završnice doznali sve ekipe koje će u njoj nastupiti i njihove protivnike:

Parovi osmine finala:

Knešpolje – Privalj

Rasno – Dobrkovići

Jare – Desna Obala

Dobrič Provo Grabova Draga – Brig

Biograci – Čerigaj

Ljubotići – Ciglana Gradac

Lijeva Obala – Trn

Kočerin – Turčinovići

Četvrtak 1. kolovoza

20:00h Knešpolje – Privalj

21:00h Rasno – Dobrkovići

22:00h Jare – Desna Obala

Petak 2. kolovoza

20:00h Dobrič Provo Grabova Draga – Brig

21:00h Biograci – Čerigaj

22:00h Ljubotići – Ciglana Gradac

Ponedjeljak 5. kolovoza

20:00h Lijeva Obala – Trn

21:00h Kočerin – Turčinovići

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info