Niz uspjeha Širokog pod vodstvom Tonija Karačića prekinut je u Zenici. Očito je bilo, kako je susret na Bilinom polju odmicao, da su nogometaši Čelika svježiji, da su se “Plavo-bijeli” energetski jako puno potrošili u onim dramatičnim utakmicama protiv Mladosti i Sarajeva, a svemu je još “kumovalo” i isključenje Cipetića u 40. minuti.

Dosta dugo nije bilo pravih prigoda na Bilinom polju, a onda je Bagarić u 38. minuti mogao donijeti prednost Širokom. Međutim, njegov udarac glavom iz blizine sjajno je obranio Pavlović pa se na odmor otišlo s 0:0.

Prvu veliku prigodu u nastavku imao je Čelik. Mahmutović je glavom spustio na pet metara za Okića koji je pokušao iz voleja, ali je poslao loptu zamalo pored gola Zlomislića. Bagarić se još jednom našao u sjajnoj prigodi za gol u 54. minuti, ali je u situaciji “oči u oči” s Pavlovićem nakon odlične asistencije Ćorića bio neprecizan i poslao loptu pored gola Čelika.

Vrhuvac je u 82. minuti pogodio gredu, a u nastavku akcije zaspala je uža obrana Širokog, potpuno neometan na drugoj vratnici ostao je Mahmutović i s metar-dva glavom ubacio loptu u mrežu za vodstvo Čelika. Domaći su pobjedu potvrdili u andoknadi izgubljenog vremena. Ponovno najbolje nije intervenirala obrana Širokog, nakon što je Zlomislić u prvi mah spasio natrčao je nečuvani Mahmutović i pogodio za 2:0.

STRIJELCI: 1-0 Mahmutović (83), 2-0 Mahmutović (90+1) .

CRVENI KARTON: Cipetić (Široki Brijeg).

ČELIK: Pavlović, Ćubara, Vrhovac, Dilaver (25. Mahmutović), Salčinović (60. Žuna), Grahovac, Pecelj, Blažević, Perišić, Jamak, Okić.

ŠIROKI BRIJEG: Zlomislić, Cipetić, Kvesić, Matić, Ćorić, Angelov (59. Jurilj), Marić, Kovačić, Hrkać, Bagarić, Enin (80. Knežević).

NK Široki Brijeg