Home Ostale rubrike Zdravlje POMOĆ NE RAZLIKUJE RELIGIJE: Ljubuški Bošnjaci u dijaspori financijski pomogli obitelji Šiljeg iz Ljubuškog

POMOĆ NE RAZLIKUJE RELIGIJE: Ljubuški Bošnjaci u dijaspori financijski pomogli obitelji Šiljeg iz Ljubuškog

0
POMOĆ NE RAZLIKUJE RELIGIJE: Ljubuški Bošnjaci u dijaspori financijski pomogli obitelji Šiljeg iz Ljubuškog

U utorak 17. listopada glavni imam Medzlisa Ljubuški Šemso ef.Germić, posjetio je u Vašarovićima obitelj Šiljeg. Povod ove posjete je bio humanitarnoga karaktera, naime Šemso efendija je obitelji Šiljeg došao i uručio novčana sredstva koja su Ljubuški Bošnjaci u dijaspori, prikupili za obitelj Šiljeg, kao pomoć za liječenje njihove djece.

U akciju su sudjelovali naši građani iz Švedske, Norveške i Danske a jedna uplata od Antonije Spajić stigla je čak s Floride.

Obitelj Šiljeg ima tri dječaka sa teškom dijagnozom – Duchenneovom mišićnom distrofijom, Marko (16), Ante (15) i Karlo (12), bore se dugi niz godina sa opakom bolešću.

Nakon objave na ljubuškim portalima da je obitelji potrebna financijska pomoć Bošnjaci iz dijaspore preko web stranice www.ljubusaci.com pokrenuli su akciju prikupljanja novčanih sredstava.

Prikupljeno je ukupno 12.800 kruna koje je Šemso Germić uručio majci dječaka gospođi Vanji Šiljeg.

Obitelj Šiljeg se zahvaljuje svim dobročiniteljima na iskazanoj plemenitosti i dobroti.

Svim dobročiniteljima sa licem plemenitosti i dobrote se zahvaljujemo uz Dovu Dragom Allahu da sačuva od iskušenja i okabuli dobro djelo i molimo Dragog Boga da u nama održi osjećaj solidarnosti i spremnosti pomoći onome kome je pomoć potrebna.

Bošnjaci Ljubuškog nisu zaboravili svoj kraj i uvijek pomažu tamo gdje je potrebno, ovih dana vodi se akcija da se pomogne Vatrogasnom društvu Ljubuški.

Ljubusaci.com