Policijski kriminal na braniku “antihrvatskog” interesa

Od prve do zadnje rečenice jednost( r )aničnog intervjua Milenka Madunovića jednim dnevnim novina, što su spale na političke donacije i s tiražom jednog povećeg sela, izrečeno je obilje neistina i antihrvatskih opservacija.

Ako je kriminal svake boje hrvatska nacionalna odrednica, ako Hrvate u Hercegovini vode kriminalci i ako ih takvi ljudi (re)prezentiraju i predstavljaju u Sarajevu, Hrvatskoj i svijetu, onda je to znak da smo društvo doveli do apsolutne nule, piše Ljubuski.info portal.

I onda na jednom u glasilu osvanu intervju policijskog zaštitnika tog hrvatstva, kojem nalogodavci gledaju tjeme na razini stopala i iskoristivši mu nedostatak obrazovanja i društvene izgrađenosti, provode naum političkog, ekonomskog i kulturološkog uništenja Hrvata Hercegovine. Naravno, sve to zbog osobnog interesa i punjenja džepova narodnim novcem. To je taj nacionalni i domoljubni interes. Interes beznađa, iseljenja, siromašenja i dekadencije, ideološkog sljepila, antikatoličke i antinarodne praktičnosti.

Bože obrani nas od takvih Hrvata i takvog hrvatstva!

Ne zna instalirani Madunović i njegovi što je to nacionalni interes, sveopći prosperitet, narodni pozitivni duh u sadašnjosti, naslonjen na katoličku moć vjere i ponosnu tradiciju iz daleke i bliže povijesti.

Koje li laičke lukavosti i naivnosti da oplete po Federalnoj upravi policije, koja već neko vrijeme istražuje golemi kriminal u MUP-u ZHŽ učinjen upravo u njegovoj režiji na štetu lokalnog pučanstva, kriminal njegovog ministra i kriminalnih načelnika i nalogodavaca.

To nije kazano napamet, Madunovića terete dokumenti s nedvosmislenim protupravnim sadržajem.

Upravo takav vršitelj dužnosti poslušnika je ranjiv, opterećen teškim i opravdanim optužnicama, pa shvaća kako mora osobnu krivnju zagrnuti plaštem od nacionalnih interesnih zanovijetanja i svoju “milenkost” uvući u narodne skute i moždane vijuge.

A, on, zaštitnik sigurnosti svakog čovjeka, društvene imovine i narodnog poretka, nikako shvatiti kako kriminal prožima instituciju u kojoj šefuje, bez obzira na obrazovno bespuće koje posjeduje, kako kriminal izjeda županiju (prešao 100 milijuna KM), koju grčevito brani od onih što njega i kriminalce trebaju dovesti odgovarati za sve što su učinili i proveli protiv nacionalnih interesa građana ZHŽ.

Hrvatski branitelji nisu ginuli za kriminalnu Hrvatsku i BiH, kakvu očima vidi Madunović i nalogodavci. Toliko su nas oslabili u svakom pogledu, da smo jasno postali interesni plijen političke centralizacije i srbijanske trgovačke balkanštine.

Dok je Madunovića i sličnih bit ćemo lagan plijen istočnjačkom interesu, jer ćemo ostati bez biološke mase, ekonomske snage i društvenog optimizma.

Ali u nesreći ima i trunka sreće, pa tako i u nacionalnom raspašoju strše temelji nacionalne opstojnosti, koje barem Bog i neki vide.

Ljubuski.info