Na području općine Ljubuški u prometnoj nesreći poginuo 39-godišnjak iz mjesta Vitina

LJUBUŠKI – Ikan Majić (39) iz Vitine kod Ljubuškog smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se u noći s četvetka na petak dogodila na magistralnoj cesti M-6 u mjestu Ligat, općina Ljubuški.

Prema informaciji iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, nesreća se dogodila oko 00.10 sati kada je Majić koji je upravljao vozilom Toyota, bh registracijskih oznaka izletio s ceste te od zadobivenih ozljeda u toj nesreći smrtno stradao. Liječnička ekipa je po dolasku mogla samo konstatirati smrt vozača.

Na mjesto nesreće izašli su pripadnici policije i dežurni županijski tužitelj koji su obavili očevid. Kako je potvrđeno u MUP-u, očevidom je utvrđeno da je Majić upravljao osobnim motornim vozilom marke Toyota, bh registracijskih oznaka, kojim se kretao iz smjera Čapljina u smjeru Ljubuškog.

– Dolaskom do kritičnog mjesta iz neutvrđenih razloga izgubio je nadzor nad vozilom uslijed čega je došlo do slijetanja vozila sa ceste kom prilikom je naprijed navedeni smrtno stradao i nastala je veća materijalna šteta. Magistralnom cestom M-6 Čapljina – Ljubuški bio je obustavljen promet 00.50 do 3.15 sati zbog vršenja očevida, rečeno je u MUP-u.

Dnevni list