Zvijezda 09 je rezultatom 2:1, nakon preokreta u sudačkoj nadoknadi došla do pobjede nad GOŠK-om i kojom je osigurala premijerligaški status za narednu sezonu.

No, susret je obilježio težak sudar glavama, Marka Brkića iz Zvijezde 09 i Tonija Nikića iz GOŠK-a, nakon kojeg su oba nogometaša završila u bolnici na pregledima.

Teže je prošao nogometaš GOŠK-a Toni Nikić koji je došao u ovaj klub na posudbu iz NK Širokog Brijega koji su mu uputili podšku za brzi opravak, kao što su isto učinili i iz Zvijezde 09 s čijim igračem je imao kontakt.

Nike, drži se, uz tebe smo

Uprava, igrači i stručni stožer NK Široki Brijeg upućuju poruke podrške mladom braniču Toniju Nikiću koji je hospitaliziran u Sveučilišna klinička bolnica Mostar i zadržan na dodatnim pretragama nakon ozljede koju je zadobio tijekom prvenstvenog susreta ove subote u Bijeljini između FK Zvijezda 09 i NK GOŠK Gabela.

Do ozljede je došlo nakon jednog neugodnog dvoboja i sudara glavama s Markom Brkićem. Više o stupnju ozljede bit će poznato u sljedećim danima.

Podrška i brz oporava od FK Zvijezda 09 s čijim se igračem Nikić sudario

“U subotnjoj utakmici došlo je do sudara igrača naše ekipe Marka Brkića i Nikić Tonija nogometaša Goška. Zbog ozbiljnosti ozljede oba igrača završila su u bolnici na dodatnim pregledima. Toni Nikić zadobio je teže ozljede te mu Uprava Zvijezde 09 sa igračima i stručnim stožerom želi brz oporavak i povratak na teren“, poručili su iz FK Zvijezda 09.

SirokiBrijeg.info