LJUBUŠKI – U srijedu navečer je na Trgu Domovinske zahvalnosti u Ljubuškom počeo treći ‘Božićni sajam’ koji se održava u sklopu humanitarne akcije ”Reakcija 2015” u organizaciji Udruge mladih Agape.

Velik broj građana Ljubuškog uživao je u delicijama i raznim specijalitetima kao i kuhanom vinu i čaju. Prve večeri sajma nastupili su članovi KUD-a Veljaci, vokalna skupina Gangašice te članovi folklorne skupine Dječjeg vrtića Ljubuški ‘Veseli opančići’.

Sajam završava 20. prosinca, a posjetitelji u preostale četiri večeri mogu uživati u nastupima brojnih i zanimljivih izvođača, a osim jela i pića, imaju priliku kupiti rukotvorine i božićne ukrase te i na taj način pomoći u prikupljanju sredstava za najpotrebitije žitelje općine Ljubuški. Također, svi mogu i donirati hranu i ostale potrepštine koje će članovi Udruge mladih Agape podijeliti najpotrebitijim obiteljima.

Program sajma svaku večer počinje u 18.00 sati i traje do 23.00 sata.

”Ugrijmo i ove godine srca naših sugrađana i učinimo dobro djelo za preko 300 obitelji. Donesite dobro raspoloženje, povedite dragu osobu i učinite da nečiji Božić postane malo radosniji,” poručuju iz Udruge mladih Agape.

Jabuka.tv