“Plavo-bijeli” su dugo tražili put do gola Krupe, a onda je sve riješeno u razmaku od samo desetak minuta sredinom drugog poluvremena. Prvo je strijelac bio Čabraja u 66. minuti iz kaznenog udarca nakon što je vratar gostiju Marković u šesnaestercu oborio Ćorića, a na 2:0 povisio je Marić na asistenciju Jurića u 75. minuti.

Nekoliko velikih prigoda propustio je Široki do vodstva, prije svih Bagarić. U 14. minuti odlično je glavom pod gredu šutirao Eliomar, još bolje obranio Marković, na odbijenu loptu natrčao je Bagarić no s tri-četiri metra nije uspio zatresti mrežu gostiju. Eliomar je ponovno pukušao oštim udarcem, nije bilo preciznosti, a Ćorićev pokušaj u 39. obranio je Marković krajnjim naporom.

Gosti su najbolju prigodu imali početkom drugog dijela, ali Lukić, koji je izbio sam pred Bilobrka, poslao je loptu preko grede. Kako je utakmica odmicala, rastao je pritisak Širokog, a uz dva postignuta gola mogao je biti još koji da su Bagarić, Čabraja i Ćorić bili precizniji u izglednim situacijama.

STRIJELCI: 1-0 Čabraja (66-11m), 2-0 Marić (75).

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Ćorić, Perković, Barišić, Marković, Matić, Babić (46. Jurić), Čabraja (78. Kvesić), Eliomar, Bagarić, Popović (46. Marić). Trener: Goce Sedloski.

KRUPA: Marković, Karišik, Makitan, Lukić (60. Golubović), Puzigaća, Nikodijević, Savić, S. Nikolić (78. L. Nikolić), Handžić, Milanović, Crnov (78. Aganspahić). Trener: Branislav Krunić.

NK Široki Brijeg