Home Sport Nogomet “Plavo-bijeli” su startali s pripremama za novu sezonu uz nekoliko novih imene u ekipi

“Plavo-bijeli” su startali s pripremama za novu sezonu uz nekoliko novih imene u ekipi

0
“Plavo-bijeli” su startali s pripremama za novu sezonu uz nekoliko novih imene u ekipi

“Plavo-bijeli” su startali s pripremama za novu sezonu. Stanka je bila vrlo kratka, što je i sasvim razumljivo, jer prva utakmica kvalifikacija za Europsku ligu na rasporedu je već 29. lipnja.

Dakako da se na Pecari s posebnim nestrpljenjem očekuje euro-ždrijeb koji će biti obavljen 19. lipnja i u kojem Široki Brijeg, na žalost, neće imati status nositelja. Opet, to u konačnici ne mora puno značiti, dovoljno se sjetiti samo Birkirkare i prošle godine pa zašto sada s izmijenjenom ulogom ne učiniti suprotno protiv favorita na papiru i izboriti drugo pretkolo.

Nakon prve prozivke na Pecari, na kojoj su se igračima kratko obratili trener Sablić, v. d. direktor Bubalo i predsjednik Kraljević, odmah je uslijedio i prvi trening u klupskom kampu Musa-Karačić. Momčadi se priključio Luka Grubišić (Split) za kojeg se trenutačno riješava potrebna papirologija za registraciju.

Kompletne pripreme ipak će biti obavljene u Širokom Brijegu, iako je jedno vrijeme u igri bila i Slovenija. No, procijenjeno je kako u trening kampu na Blatu postoje svi uvjeti za kvalitetan rad i da nema potrebe ići negdje izvan Širokog Brijega. Popis protivnika i kontrolnih utakmica tijekom pripremnog razdoblja trebao bi uskoro biti definiran.

POPIS IGRAČA: Luka Bilobrk, Martin Zlomislić, Dino Ćorić, Josip Ćorluka, Stipo Marković, Ivan Milićević, Josip Barišić, Toni Nikić, Slavko Bralić, Danijel Kožul, Jure Ivanković, Mario Marina, Damir Zlomislić, Mateo Marić, Bože Vukoja, Ivan Baraban, Dejan Čabraja, Luka Grubišić, Stipe Jurić, Wagner Santos Lago, Ivan Krstanović, Stjepan Lončar, Luka Menalo.

SirokiBrijeg.info