Pioniri Sloge neriješeno s dečima iz Posušja, predpioniri odnjeli pobjedu

LJUBUŠKI – U 14.kolu međužupanijske lige u Ljubuškom gostovali su predpioniri i pioniri Posušja gdje su odigrali utakmice protiv domaće Sloge.

Iako su gosti iz Posušja bili favoriti u obje kategorije po izuzetno teškom terenu za igru mladi nogometaši iz Ljubuškog uspjeli su osvojiti četiri boda u dvije utakmice.

PREDPIONIRI: Sloga Ljubuški – Posušje 1:0

U prvoj utakmici između mlađih pionira, nogometaši Sloge odigrali su odličnu utakmicu u kojoj su slavili protiv Posušja pogotkom Raspudića u 21.minuti susreta.

PIONIRI: Sloga Ljubuški – Posušje 1:1

Utakmica pionira Sloge i Posušja donijela je čvrstu i borbenu igru u kojoj su domaćini došli do prednosti u 12.minuti pogotkom Vištice koji se najbolje snašao nakon gužve u kaznenom prostoru. Ipak u nastavku utakmice gosti iz Posušja dolaze do izjednačenja odličnim udarcem Galića u 45.minuti. Do kraja susreta gosti su pokušali doći do pobjede, stvorili su nekoliko prilika koje su domaći golman Puljić i obrana Sloge uspješno zaustavili.

Treba napomenuti da su pioniri Sloge prva ekipa koja je uspjela zaustaviti uvjerljivo vodeće Posušje koje je dosad imalo sve pobjede u prvenstvu.

Više fotografija na: Hercegovina.info