Home Vijesti Crna kronika Pijan 18-ogodišnjak u Ljubuškom vozilom usmrtio ženu i pobjegao s mjesta nesreće

Pijan 18-ogodišnjak u Ljubuškom vozilom usmrtio ženu i pobjegao s mjesta nesreće

0
Pijan 18-ogodišnjak u Ljubuškom vozilom usmrtio ženu i pobjegao s mjesta nesreće

LJUBUŠKI – Dana 19.11.2017. godine oko 03:50 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da u ulici Hrvatskih branitelja u Ljubuškom na kolniku leži ženska osoba koju je najvjerojatnije udario auto.

Po saznanju na mjesto događaja upućena je policijaka patrola koja je zatekla beživotno tjelo ženske osobe uz desni rub kolnika. Na mjesto događaja konstatirana je smrt od strane djelatnika HMP Doma zdravlja Ljubuški.

O svemu navedenom upoznat je dežurni Županijski tužitelj ŽT ŽZH u Širokom Brijegu koji je izišao na mjesto događaja gdje je obavljen očevid. Očevidom je urvrđeno da se radi o E.L. (44) iz Skoplja (Makedonija), stalno nastanjena u ul. Matije Divkovića br.21, u Ljubuškom, čije je beživotno tijelo pronađeno u ležećem položaju uz desni rub kolnika gledano u smjeru središta grada. Nakon obavljenog očevida na mjestu događaja , tijelo unesrećene E.L. po nalogu dežurnog Tužitelja je prevezeno u SKB Mostar, Odjel patologije gdje će biti izvršena obdukcija.

Oko 05:00 sati u prostorije PU Ljubuški pristupio je L.G. (18) iz mjesta Proboj, općina Ljubuški, gdje je i stalno nastanjen, koji je izjavio da je on uzrokovao prometnu nezgodu u ulici Hrvatskih branitelja upravljajući vozilom marke Land Rover, sive boje. Imenovani je lišen slobode nad kojim je zavedena kriminalistička obrada kao i ispitivanje prisustva alkohola u organizmu kojim je utvrđena koncentracija alkohola u dahu 2,00 g/kg, a navedeno vozilo izuzeto je zbog vještačenja.

Protiv počinitelja će nakon kompletiranja predmeta biti dostavljeno izvješće o počinjenim kaznenim djelima Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info