Home slajd Glavna Petak neradni dan jer u subotu treba smisliti što bolju taktiku kako se progurati u prve redove na nedjeljnoj misi

Petak neradni dan jer u subotu treba smisliti što bolju taktiku kako se progurati u prve redove na nedjeljnoj misi

0
Petak neradni dan jer u subotu treba smisliti što bolju taktiku kako se progurati u prve redove na nedjeljnoj misi

Odlučila naša “radnička” politička klasa kako fino sebi spojiti neradne dane, a kao da inače nešto rade kada su im radni dani!

Eto jadni, umorili se oni u borbi za svoja prava i donošenje odluka i zakona koji bi trebali ustvari ići u korsti naroda koji ih je inastalirao na brojne funkcije, ali izgleda kako je sav taj narod polako utihnuo ili se raselio po EU poput sirijskih izbjeglica, pa si uzimaju slobodne dane jer je težak i mukotrpan posao odrađen raseljavanjem.

No, Vlada Županije Zapadnohercegovačke drži i dalje jedan o najneobičnijih rekorda što je za pohvalu, a to je da i dalje zadržava poziciju vlade s uvjerljivo najnižom produktivnošću od svih županijskih vlada na području BiH, tako da nije ni sporno nego razumljivo donošenje odluke od spojenih 5 (pet) neradnih dana u jednom tjednu, iako ponekad oni spoje i po nekoliko njih u mjesec dana.

Razumljivo je kako su srijeda 1. i četvrtak 2. studenog (blagdan Svih Svetih i Dušni dan) pa hajde to spojili, ali petak, 3. studenog nije ništa drukčiji niti poseban od svih ostalih radnih dana, al’ eto pošto je nakon toga subota koja im isključivo služi za smišljanje taktike kako se progurati u prve redove klupa i sjesti na ranojutarnjim misama odlučili su i petak da iskoriste i njega proglase neradnim danom kako bi imali više vremena za odmoriti i pripremiti jer će mnogi od njih na blagdan Svih Svetih i Dušni dan obilaziti grobove svojih najmilijih i tih sat vremena provesti stojeći što je za njih doista zamorno.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info