Partijskih “krkana” po Širokom Brijegu nikad previše, na udaru se našli plakati Denija Ćorića!

ŠIROKI BRIJEG – Na širem prostoru Grada Širokog Brijega u dane proteklog vikenda potrgan je ili išaran veći broj predizbornih plakata Denija Ćorića, kandidata za širokobriješkog gradonačelnika ispred Saveza za Široki Brijeg.

Prije kojih mjesec dana Ćoriću nisu davane neke veće šanse u utrci za gradonačelničku dužnost pored aktualnog gradonačelnika Mire Kraljevića, no kako se čini režim je u panici i u Širokom Brijegu, pa ovaj najnoviji nedemokratski čin Čovićeve omladine sa Lištice nikoga i ne čudi, piše portal Dnevno.ba.

plakatidenicoric2692016-2

Mnogi Širokobriježani bliski HDZ-u BiH sve otvorenije govore kako i oni sami podržavaju kandidaturu Denija Ćorića, jer ni njima ova stranka u očima više nije ista kao nekoć, što zbog mase sumnjivih likova u redovima te stranke a što zbog političke torture, odnosno Čovićevog “iživljavanja” nad istinskim širokobriješkim društvenim vrijednostima, a prvenstveno nogometnim klubom Širokim Brijegom.

Što je posebno zanimljivo na pojedinim plakatima, što su ih omladinci išarali, ispisano je SDP, iako Savez za Široki Brijeg, odnosno stranke koje ga čine (HSP dr. Ante Starčević, HKDU-Hrast, HČSP) apsolutno nemaju ništa sa navedenom strankom, ali zato itekako imaju gospoda iz HDZ-a BiH, počevši od članskih iskaznica do 1990., pa do zajedničkog djelovanja na najvišim razinama vlasti, a gdje kao najsvježiji primjer imamo SDP-ovo nedavno (Parlament FBiH) podržavanje HDZ-ovog prijedloga Zakona o igrama na sreću, odnosno dodvoravanja kladionicama.

plakatidenicoric2692016-3

Stoga i ne čudi što Deni Ćorić uživa sve veće simpatije u Širokom Brijegu, te postaje istinska prijetnja za ovdašnji HDZ konkretno prozivajući na svojim predizbornim skupovima aktualni režim, odnosno ukazujući na sve ono što je loše, a ovdje je iz dana u dan sve više lošeg, a manje dobrog i pravo je pitanje koliko će Širokobriježani to prepoznati do predstojeće nedjelje, odnosno dana kada se u Bosni i Hercegovini održavaju lokalni izbori.

Dnevno.ba