Poštovani, obraćamo Vam se ovim putem pošto smo uvidjeli da nema drugog načina da dođemo do odgovornih.

Pozivanje i prozivanje do sada nije urodilo plodom, pa ćemo pokušati putem Vašeg portala doći do javnosti i odgovornih.

Slike u prilogu su sa igrališta OŠ Ljubotići koja je područna škola OŠ Kočerin.

Kao što vidite na slikama igralište je u jako lošem stanju kao i “zaštitna” ograda okolo njega, koja svakim danom prijeti da padne po nekome od djece dok na tom igralištu provode sate tjelesnog odgoja, kao i popodnevno slobodno vrijeme. Nakon nedavne bure žica se još vise iskrivila prema igralištu…

O stanju koša da ni ne govorimo, već godinama je ovakav i nitko ništa ne poduzima. Dotični ravnatelj OŠ Kočerin redovito dođe u obilazak naše škole i na primjedbe o stanju igrališta i prostora okolo uvijek kaže da se radi na rješavanju problema, no naše strpljenje je kraju.

Lokalni političari, uključujući i našeg predsjednika MZ, naravno svi redom HDZ, redovito pred izbore održe skupove u našoj školi, dovedu si ketering i fino se ugoste, al svake godine iza njih ostaju isti ili sve veći i veći problemi.

Poštivajući rad Vašeg portala SirokiBrijeg.info koji se trudi prikazati javnosti ono što malo koji medij na ovim našim područjima radi, molimo Vas da prenesete ovo naše “Otvoreno pismo” javnosti i nadležnima institucijma, bar na ovaj način!

Roditelji MZ Ljubotići
(Podaci poznati Uredništvu portala SirokiBrijeg.info)