Otvoren natječaj za prijavu radova na WHF No.14.

ŠIROKI BRIJEG – Natječaj za prijave radova na West Herzegowina Fest No.14. koji će se održati u Širokom Brijegu od 28. do 30.7.2016. godine otvoren je 1. lipnja ove godine.

Kao i do sada, na natječaj se mogu prijaviti glazbenici, autori kratkih filmova te pisci kratkih priča, a nakon selekcije, žiri će odlučiti o najboljima.

Za glazbeni dio festivala potrebno je poslati tri autorske skladbe na e-mail glazba@whfest.com, a autori kratkih filmova mogu na mail film@whfest.com slati radove isključivo u trajanju do 8 minuta.

Kratke priče, koje će nakon selekcije biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na e-mail kratka.prica@whfest.com. Priča ne smije biti ranije objavljena, a može imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Festival će se održati na dopro poznatoj lokaciji, a kao i dosadašnjih godina, program će činiti upravo prijave bendova, priča i filmova, uz nastup glazbenih gostiju.

Prošlih godina to su bili Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster…, a i ove godine očekujemo zvučna imena.

Natječaj je otvoren do 1. srpnja 2016. godine.

SirokiBrijeg.info