OTKRIVAMO: Otkazan dernek HDZ-a u Širokom Brijegu, školska nastava po rasporedu!

Širokobriješki HDZ BiH ovog četvrtka je planirao svečanom večerom u jednom svadbenom salonu na području Širokog Brijega proslaviti 30. godina od osnutka, ali planovi se promijenili u zadnji tren.

Naime, u strahu za svoje dužnosnike koji su već u podmukloj dobi, tj. većina njih su “fosili” i zbog zabrinutosti kako bi se mogli zaraziti koronavirusom, ista ceremonija je ODGOĐENA!!!

Ali, kako smo dobili informaciju, školska nastava će se redovno u četvrtak održavati na području Širokog Brijega, kao i na području kompletne Županije Zapadnohercegovačke.

Dodajmo tome kako Krizni stožer još nije raspravljao o mogućnosti zabrane javnih okupljanja na području županije, ali to je isto u planu da se zabrani. No HDZ BiH iz Širokog Brijega je korak ispred sviju i misli na svoje ljude, dok za djecu nema brige dok su “fosili” živi, ali opet zaboravljaju kako i njihova djeca idu u te škole tako da im dođe na isto.

Nadamo se kako silno meso koje je pripremljeno za ovaj veliki dernek nećemo zapaziti bačeno negdje uz rijeku ili po prirodi. Pa ovom prilikom molimo organizatore ako su već uplatili, a hrana spremna, da podjele svojim sugrađanima kojima je uistinu potrebno, a na žalost sve je više takvih.

Uglavnom, školska nastava na području ŽZH će se održati, a dernek HDZ-ov je otkazan do daljnjeg!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info