Osim pokazivanju gaćica u Širokom Brijegu, Jelena Rozga otpjevala i par pjesama

Facebook stranica “Skroz Crne Ninje” donosi jedan satiričan tekst na koncert Jelene Rozge koji se održao povodom blagdana Velike Gospe i Dana Grada Širokog Brijega na središnjem trgu. S obzirom kako nam je tekst dosta zanimljiv u ova “gasterbajterska vremena” kao i većina toga što objave na svojoj facebook stranici i time nam daju osmjeh na lice, isti prenosimo i preko portala SirokiBrijeg.info da i vas malo oraspoložimo, a svaka slučajnost sa stvarnim dešavanjima nije slučajna.

ŠIROKI BRIJEG – Kao da im nije dovoljna kazna što nemaju posla, nesretnu mladost iz Širokog Brijega sinoć je zatekla još jedna nevolja. Sve je počelo kada je gradonačelnik Mirko Kraljevic odlučio angažirati Jelena Rozga da uveliča feštu koja se tradicionalno organizira povodom blagdana Velike Gospe.

Organizacijom velike fešte najzadovoljniji su bili umirovljenici, ali i svih petero mladih koji nakon završetka školovanja nisu otisli u Njemačku.

”Eto, došla je Gospojina’ pa sam po običaju planirao razmišljati o samoubojstvu. Baš me ugodno iznenadilo kad sam čuo da će u mome Širokom Brijegu nastupiti i Jelena Rozga čiji sam veliki obožavatelj. Često sam gledao njeno pokazivanje gaćica na raznim portalima, a ima i na youtubeu dosta snimki iz raznih kutova. Došao sam dva sata prije koncerta kako bi zauzeo prve redove do pozornice, čak sam pozvao i neke prijatelje iz Gruda da dođu” kaže 23-godišnji Rajko.”

No, umjesto provoda života uslijedilo je jedno od najvećih razočaranja u njegovom mladom životu:

”Prije svega, šorc koji je obukla bio je dulji od dlačica koje su joj ostale nakon depilacije, a činilo mi se i da je nosila najlonke. Odmah sam povikao: ”Sredovječna gospođo, samostan je u drugom smjeru”, a onda sam shvatio da je to zapravo Rozga. Ali to je bio samo početak. Kad se popela na pozornicu uzela je nekakvu spravu, mislio sam da je možda dildo pa će simulirati seks kao Miley Cyrus ili druge zabavljačice koje znaju zbog čega su na pozornici, no ona je odjednom počela ispuštati zvukove. Bilo je strašno, neki su padali po podu, drugi bježali, otac mi se počeo prisjećati rata…” kaže vidno razocarani Rajko.

Iako izjave svjedoka još uvijek pristižu, čini se izvjesnim kako je Rozga na sinoćnjem pokazivanju gaćica otpjevala čak par pjesama. Kasnije se navodno pravdala kako joj biološki sat otkucava te da mora paziti na jajnike.

FB Skroz Crne Ninje