Oružana pljačka obiteljske kuće u Širokom Brijegu – otuđen sef, jedna osoba u bolnici….

ŠIROKI BRIJEG – Jutros iz 4 sata u Širokom Brijegu se odigrala oružana pljačka jedne obiteljske kuće iz koje su lopovi po informacijama kojima raspolažemo uz prijetnju oružjem i uporabu sile otuđili sef sa novcem.

Kako se sve to odigravalo u ranim jutarnjim satima, susjedi su čuli zapomaganje i viku koja ih je probudila ali ono što su mogli vidjeti kada su pogledali prema kući iz koje su se začuli ti zvukovi je odvijanje oružane pljačke.

Po informacijama kojima raspolaže portal SirokiBrijeg.info, 5 osoba koje su bile naoružane vatrenim oružjem iz kuće su uzele sef u kojem se vjerovatno nalazio novac i druge vrijednosti te ga stavili u vozilo BMW X6, bijele boje, i kojim su zatim pobjegli u smijeru Mostara.

U ovoj oružanoj pljački obiteljske kuće, jedna starija osoba je pretrpila ozljede i odvezena je vozilom Hitne pomoći.

Prema neslužbenim informacijama, a do kojih smo došli. Vozilo BMW X6 koje je korišteno za ovu oružanu pljačku potječe vjerovatno iz krađe vozila koje se dogodilo prije dva dana u Mostaru.

Obiteljska kuća nad kojom je izvršena ova pljačka je jednog od vlasnika kladionice.

Kako nebi bilo još jedno zataškavanje iz PU Široki Brijeg i ulijevanja povjerenja ljudima kako je ovaj gradić bez kriminala i kriminalaca, tijekom dana očekujemo i službene informacije vezane za ovaj slučaj.

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Nadopisano u 14.30h

Neslužbeno doznajemo iz policije u Širokom Brijegu kako je riječ o obiteljskoj kući Jakova Pinjuha, vlasnika Sportske kladionice “Williams”.

U ovoj oružanoj pljačci obiteljske kuće, jedna starija osoba je pretrpjela ozljede neutvrđenog stupnja, a kako doznajemo riječ je o ocu spomenutog Jakova Pinjuha, koji se tom prilikom nalazio u kući.

SirokiBrijeg.info