U prostorijama Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Grudama održani su sastanci ravnatelja i pomoćnika ravnatelja s pomoćnicima grado/načelnika za civilnu zaštitu, pročelnicima službi za spašavanje s visina i drugih nepristupačnih mjesta osnovanih pri Gorskim službama spašavanja Grude, Ljubuški, Posušje i Široki Brijeg i službe za zbrinjavanje nastradalog stanovništva i prvu medicinsku pomoć osnovanoj pri Crvenom križu Županije Zapadnohercegovačke, te predsjednikom DVD-a Gorica, priopćeno je iz uprave civilne zaštite ŽZH.

Teme sastanka bile su pripreme za obilježavanje Dana civilne zaštite koje će biti održano u Posušju. Ravnatelj Uprave dr. sc. Drago Martinović upoznao je nazočne o programu obilježavanja Dana civilne zaštite u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Program obilježavanja će započeti Svečanom sjednicom Županijskog stožera civilne zaštite u kino dvorani. Program će biti nastavljen na Trgu hrvatskih branitelja gdje će pripadnici žurnih službi i službi za zaštitu i spašavanje prezentirati svoju opremu, kao i rad i djelovanje u akcijama zaštite i spašavanja.

SirokiBrijeg.info