Održana „Večer uz klasičnu glazbu – posvećeno mome gradu”

LJUBUŠKI – U ugodnom i veoma akustičnom prostor crkve svete Kate, u sklopu programa svečanog obilježavanja Dana općine Ljubuški upriličena „Večer uz klasičnu glazbu – posvećeno mome gradu”.

Tijekom večeri su se predstavili učenici Osnovne glazbene škole Ljubuški, ali i oni koji su svoje prve glazbene korake napravili u ovoj školi, a onda hrabro nastavili koračati putem srednjih glazbenih škola.

vpmglj 03022016 3

Nastupili su: Sara Sušac, Ivana Kraljević, Ajnija Germić, Lucija Barbarić, Marta Šaravanja, Lucija Paradžik, Mateo Čuvalo, Luka Kravić, Mihaela Matić, Katarina Mikulić, Zorana Miličević, Sonja Grgić, Klara Pavičić, Dominik Šiljeg, Antonia Vukšić, Luka Bubalo, Klara Vukojević.

Program koji su pripremili ovi nadareni mladi umjetnici bio je izuzetno bogat i raznolik, a djela koja su izveli datiraju od razdoblja baroka, pa do suvremenih skladbi svjetskih i domaćih skladatelja.

vpmglj 03022016 2

Budući da su prisutni doista uživali u koncertu mladih glazbenika, sve njihove nastupe nagrađivali su zaslužnim burnim pljeskom. Tako su mladi ljubuški glazbeni virtuozi prekrasnom glazbom i pjesmama na najljepši način čestitali Dan općine.

Program svečanog obilježavanja Dana općine nastavlja se sutra u zgradi Općine Ljubuški, u 19 sati bit će priređena izložba fotografija i predstavljanje kalendara za 2016. godinu članova Foto kluba Fokus Ljubuški.

Više fotografija na; LJportal.com