GRUDE – Brojni nogometaši, prijatelji, ljubitelji sporta, kao i bivši igrači HNK Grude sinoć su uistinu uživali u caffe baru Vanilla u kojem je održana „Večer HNK Grude“.

Uz brojne poklone iznenađenja, bogate i vrijedne tombole, sve prisutne uz glazbu uživo zabavljao je Ivo Jurić.

vhnkgr 03052016 1

Predsjednik HNK Grude, Nikola Žulj uručio je prigodne poklone Jerku Leki, koji je obećao pomoći klubu koliko bude mogao, a već iduće godine možda i organizirati dolazak igrača Dinama ili Lokomotive u Grude.

Večer je organizirana u sklopu prvog Memorijalnog turnira u znak sjećanja, poštovanja i zahvale na ikone ovoga kluba – Zdravka Jurčića „Miša“ (1947. – 2005.) i Dinka Vranješa „Dinu“ (1959. – 2012.). Turnir će se održati u subotu 7. svibnja na stadionu Elić Luka.

Program turnira možete pogledati klikom na OVDJE. Pored memorijalnog turnir ima i sponzorsko-donatorsku svrhu. Uprava kluba je odlučila da upravo ovaj turnir bude početak izgradnje Sportsko rekreativnog centra Zdravka Jurčića „Miša“ u Grudama! Naime, sav prihod koji bude ostvaren od turnira biti će investiran u izgradnju pomoćnog igrališta s reflektorima na umjetnoj travi.

Više fotografija na: Grude-online.info