Održana premijera filma u kojem glumi sedam Ljubušaka

Svečana premijera filma „Preko mosta ljubavi” održana je sinoć u Cinestaru Mostar.

Ovaj dugometražni film čiji scenarij, režiju ali i glavnu žensku ulogu potpisuje mlada Kristina Barbarić, predstavljen je odabranoj publici koja je imala priliku po prvi put vidjeti ljubavnu priču dvoje mladih ljudi sa lijeve i desne obale Mostara.

pflj2692016-3

Od ideje do sinoćnje premijere proteklo je dvije godine, samo snimanje je trajalo mjesec i pol, a posljednja klapa pala je prije godinu i pol dana, stoga je očekivano bilo nestrpljenje same publike ali i svih onih koji su sudjelovali u realizaciji filma.

Na početku prikazivanja, okupljenima se obratila sama redateljica koja se zahvalila svim sudionicima, svojim roditeljima koji su joj pomogli pri realizaciji filma i okupljenoj publici.

pflj2692016-2

U filmu su sudjelovali glumci odabrani na javnoj audiciji koja je održana u listopadu 2014 godine u Čitluku, a ono što je za nas zanimljivo da je od glumačke postave koja broji 13 glumaca njih 7 iz Ljubuškog: Robert Hodžić, Anita Šimić, Dubravka Mijatović, Azer Ajeti, Josip Skoko, Petar Dugandžić i Toni Čolina.

pflj2692016-4

Bilo je interesantno vidjeti ih na velikom ekranu, a kako smo sinoć doznali, projekciju filma uskoro možemo očekivati i u drugim mjestima, a nadamo se i u Ljubuškom.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški