Dana 13. svibnja 2016. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 39. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na sjednici Vlada je donijela Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu,

Odluku o donošenju Programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za novčane potpore u poljoprivrednoj proizvodnji i gospodarstvu“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu te Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o dopuni Odluke o osnivanju Srednje strukovne škole Posušje.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju radne skupine za pripremu strateških dokumenata iz područja prometa za razdoblje 2016. – 2025. godine, te Rješenje o imenovanju Povjerenstva za oduzimanje nezakonito stečene imovine kaznenim djelom.

Također, Vlada je primila k znanju Izvješće o radu Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG za 2015. godinu i dala suglasnost na Plan rada Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG za 2016. godinu, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

SirokiBrijeg.info