„Plavo-bijeli“ su u srijedu popodne u klupskom kampu Musa-Karačić odradili prvi trening za proljetni dio sezone. Nakon obavljenih liječničkih pregleda i uvodnog dijela na Pecari, gdje je igrače i stručni stožer pozdravio predsjednik Miro Kraljević, zaželjevši im što bolji učinak u prvenstvu i Kupu, odnosno ostvarenje cilja o plasmanu u Europu, uz naglasak na činjenici da je klub stabilan i da svoje obveze prema igračima i svima ostalima izvršava pravodobno i da će tako biti i ubuduće, započelo se s vježbanjem čiji će se ritam, kako je najavio trener Toni Karačić, postepeno pojačavati.

Prvi trening odradili su: Miškić, Pehar, Barišić, Kovačić, Hrkać, Nikić, Vištica, Cipetić, Ćorić, Kožul, Marić, Vukoja, Mašić, Stanić, Jurilj, Franjić, Bagarić, Jović, Jurić, Knežević, juniori Lukić i Sesar te Stjepan Radeljić (na posudbi iz Osijeka). Nije trenirao ozlijeđeni Zlomislić, a opravdano odsutni bili su Matić, Angelov i Enin, koji bi se momčadi trebali priključiti najkasnije do subote.

Prvi dio priprema „Plavo-bijeli“ će obaviti u Širokom Brijegu, a početkom veljače skoknut će i do Makarske. Za sada su dogovorene prijateljske utakmice s Metkovićem, Željezničarom, Hajdukom II, Šibenikom i Tuzlom Cityjem.

NK Široki Brijeg