"Lole Crnač"

Započelo je prvo kolo malonogometnog turnira Crnač 2016. te smo doznali tri ekipe koje su ušle u najboljih 16.

Evo i rezultata:

20:00h – Jelčić gradnja vs Tići-Komplast – 5:7 (3:3)
21:00h – Lole Crnač vs Caffe Buljan – 7:1
22:00h – Svadbeni salon Bagušić vs Škripari – 5:1

U prvoj smo utakmici gledali jednu vrlo zanimljivu utakmicu u kojoj je ekipa Tići-Komplast imala vodstvo gotovo od početka. Sve do 35. minute rezultat je bio 3:1 za Tiće no igrači Jelčić gradnje koriste vratar-igrača te uspijevaju doći do izjednačenja. Pobjednik se odlučio kaznenim udarcima u kojima je spretnija bila ekipa Tići-Komplast. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Ante Knezović, Franjo Pavković i Damir Hrkać, a za Jelčić gradnju Marko Soldo (2) i Josip Zelenika.

"Jelčić gradnja"
“Jelčić gradnja”

Iako rezultat druge utakmice upućuje na to da Lole nisu imale problema protiv ekipe Buljan, realno stanju bilo je kudikamo drugačije. Razlika je ta što su Lole Crnač iskoristile gotovo svaku svoju priliku, a s druge strane igrači Caffe Buljana jednostavno nisu bili precizni u završnici. Strijelci za Lole bili su Vinko Palac (4), Ivica Galić i Zdenko Bilać, a za Caffe Buljan Luka Kutle.

Caffe Buljan
“Caffe Buljan”

I u posljednjoj utakmici večeri gledali smo jednu vrlo dobru utakmicu u kojoj su igrači Škripara bili i više nego dostojan protivnik ekipi Svadbenog salona Bagušić. I jedni i drugi imali su svoje prilike no konkretniji su bili igrači Savadbenog salona Bagušić. Strijelci salon Bagušić bili su Stipe Soldo, Ivan Petric, Davor Landeka, Ante Serdarušić i Tomislav Kovač, a za Škripare gol je postigao Petar Marić.

 "Škripari"
“Škripari”

Raspored utakmica za utorak, 28. 6.:

20:00h – Ljubotići vs Plavo-bijeli
21:00h – Dnevno.ba vs Krehin Gradac
22:00h – HSP. Dr. Ante Starčević vs Toto

Nova tri susreta i nove tri uzbudljive utakmice su pred nama. Tko će osigurati svoje mjesto među 16 najbolji ekipa? Dođite i pogledajte!

SirokiBrijeg.info