Od osam osumnjičenih, jedino Širokobriježanin pušten kući

Od osmorice uhićen u akciji “Megan 1”, koju su u srijedu izveli pripadnici FUP-a u Hercegovini, jučer je, nakon 24-satnog zadržavanja, na slobodu jedino pušten Matko Jurilj (34) iz Širokog Brijega. Ostali su poslani na ispitivanje tužitelju u Mostaru, piše Večernji list BiH.

Podsjetimo, osim njega, zbog sumnje da su se kao organizirana skupina bavili kamatarenjem i rasturanjem droge, specijalci FUP-a uhitili su Mostarce Alena Gološa (31), Selima Berišu (27), Adisa Behrama (33), Danijela Kokošara (31), Marijana Šunjića (31) i Olivera Marjanovića (29) zvanog Keka, kadeta Granične policije BiH, koji je uskoro trebao početi raditi kao mlađi inspektor, te Mirka Repca (29) iz Čapljine.

Tijekom ove akcije pretreseno je devet lokacija u Mostaru, Čapljini, Š. Brijegu i Ljubuškom, gdje je pronađeno nešto speeda, heroina i marihuane, a nađeno je i vatreno oružje, mobiteli i kartice te drugi predmeti.

Ipak, jedan član ove organizirane kriminalne skupine uspio je umaknuti policajcima, a kako smo doznali, riječ je o Draženu Primorcu, kojeg policajci nisu našli na adresi stanovanja. Riječ je o dobro poznatom i osuđivanom prijestupniku, koji se nedavno trebao javiti u mostarski zatvor na izdržavanje kazne, ali se u međuvremenu našao i pod istragom FUP-a. Istraga još traje.

SirokiBrijeg.info