Športski savez Grada Š. Brijeg organizira tradicionalnu MALONOGOMETNU LIGU MJESNIH ZAJEDNICA GRADA Š. BRIJEG -OŽUJSKO 2017.

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima OŠ KLANAC u razdoblju srpanj – kolovoz 2017 godine , izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu PECARA u naknadno određenom terminu.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine sredinom mjeseca kolovoza , a čiji je domaćin Grad Š. Brijeg.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez Grada Široki Brijeg je imenovao ORGANIZACIJSKI ODBOR LIGE i NATJECATELJSKO POVJERENSTVO koje će sprovesti natjecanje.

Radi daljnje koordinacije molimo Vas da imenujete službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora , Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održati će se dana 22.lipnja 2017 god. (četvrtak) u Gradskoj vijećnici sa početkom u 12,00 sati.

Detaljnije informacije se mogu dobiti u tajništvu saveza.

Kontakt:

Karlo Sopta ( tajnik ) mob.063 133 127 i tel. 039 702 854.
mail: k.sopta@hotmail.com

Zdenko Jelić ( tehnička priprema ) mob. 063 353 352

Svi materijali koji se odnose na organizaciju MNL MZ će biti uručeni na istom sastanku.

S poštovanjem ,

Predsjednik
Ivan Zeljko