Home Sport Ostali sportovi OBAVIJEST GRAĐANIMA ŠIROKOG BRIJEGA: Muž i žena prevarom skupljaju novac za HCK Široki

OBAVIJEST GRAĐANIMA ŠIROKOG BRIJEGA: Muž i žena prevarom skupljaju novac za HCK Široki

0
OBAVIJEST GRAĐANIMA ŠIROKOG BRIJEGA: Muž i žena prevarom skupljaju novac za HCK Široki

HCK Široki na svom služenom facebook profil tijekom današnjeg dana se oglasio kako netko na području Širokog Brijega u njihovo ime prikuplja novac od brojnih firmi, ugostiteljskih objekata i pojedinaca koji vjerojatno ide u nečije privatne džepove.

“Danas netko pod našim imenom skuplja novce po Širokom Brijegu pa da znate ukoliko ne dobijete službeni dokument sa pečatom kluba Hrvatski cheerleading klub Široki to nije nama. Hrvatski plesni klub Široki je naziv koji isto pripada nama, naziv sa kojim smo započeli jer tada cheerleading nije bio sport. Ovo je prevara i znamo da Vas ima da ste nasjeli već na to pa evo da zaustavimo ovo. Nadam se da će se u policiji pozabaviti sa ovim jer ovo nije prvi slučaj. HCK Široki je uredno registriran i ne skuplja sponzorstvo na ruke i naravno uvijek se možete javiti na broj našeg kluba 063-093-300 ako niste sigurni da provjerite jeli stiglo od nas ili ne.” – stoji na službenoj facebook stranici kluba.

Naime, kako doznaje portal SirokiBrijeg.info predsjednicu kluba Nikolinu Čolak su objavijestili o neleganim radnjama, na što je ona odmah reagirala te se uputila u PU Široki Brijeg kako bi dala izjavu za ovaj slučaj zloupotrebe imena njihovog kluba kojeg su neke osobe korisitile za financijsku prevaru.

Daljnim saznanjem došli smo do informacija kako se radi o bračnom paru iz Gruda koji su na isti način i prošle godine u svom kraju lažno se predstavljajući prikupljali novac za tamošnji cheerleading klub.

Kako nam je kazala predsjednica HCK Široki Nikolina Čolak ovim putem žele skrenuti pozornost građana da pripaze na ovu i slične vrste prevara. Klub je planirao službeno krenuti s prikupljanjem novca od ponedjeljka (16.travnja).

Iz kluba apeliraju na sve koji su nasjeli na ovu prevaru iako se navodno radi o manjim količinama novca koji su prikupljali u iznosu od 20 do 30 KM po donaciji na kraju je to mogla biti velika novčana svota koju je netko stavio u svoj privatni džep, a ovim putem pozivaju sve koji se osjećaju prevarenima da ako znaju i imaju podatke o počiniteljima slobodno prijave u PU Široki Brijeg koja je već upoznata s ovim kaznenim djelom.

Ovaj dokument iznad je vjerodostojan i koji su nam ustupili iz HCK Široki a koji pokazuje kako izgleda njihova zamolba.

Pozivamo građane Širokog Brijega da malo više pripaze na ovakve vrste prevara kojih je sve više na našem području i da iste prijave nadležnim institucijama jer ne zna se tko će idući biti prevaren.

Tanja Kraljević / SirokiBrijeg.info